Contact

Het postadres van SSV Eemland is:
p/a Hommel 50
3766HN Soest

Het is ook mogelijk een email te sturen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Onder bestuur en commissies zijn de contactgegevens van de diverse bestuur- en commissieleden terug te vinden. Per trainingsgroep staan de contactgegevens van de betreffende trainer vermeld.

Voor vragen, opmerkingen en informatie over de website kunt u een e mail sturen Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Vragen of problemen met betrekking tot inloggen kunnen naar: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

SSV Eemland is ingeschreven bij de Kamer van Koophandel onder nummer 40.506.131.

Bankrelaties:
ING bank: NL50 INGB 0004 1439 30 

Trainingslocaties:

De ijstrainingen vinden plaats op de Vechtsebanen in Utrecht, Mississippidreef 151, 3565 CE Utrecht tel 030-2627878(www.vechtsebanen.nl). Parkeren kan in de parkeergarage (€ 1,25 per uur). Het is mogelijk een parkeerabonnement voor een vaste dag aan te schaffen, klik hier meer voor informatie.

De droogtrainingen vinden plaats bij Atletiekvereniging Pijnenburg, Wieksloterweg o.z 10, 3766 LS Soest tel 035-6010434

De skeelertrainingen voor de jeugdgroep vinden plaats 

We wijken morgen uit naar het Paul Lemmenfietspad dat over de landingsbaan van de voormalige vliegbasis Soesterberg loopt. Te bereiken door bij restaurant ’t Hoogt richting Nationaal Militair Museum te gaan. aan de linkerkant begint het fietspad. Het fietspad begint bij de kruising ‘Soester Hoogt’ en ‘Verlengde Paltzerweg’. Daar kan ook in de berm worden geparkeerd. Vanaf het begin van het fietspad is het nog een eindje lopen/skeeleren naar de trainingslocatie.

De skeelertrainingen voor de start2skate groep vinden ook plaats op het Paul Lemmen fietspad op het oude vliegveld Soesterberg.