Sponsoring

SSV Eemland voert een actief sponsor- en adverteerdersbeleid. Spnonsors/adverteerders zijn belangrijk voor SSV Eemland om naast de contributie inkomsten extra inkomsten te hebben en om als club speciaal te blijven. Dat doen we nu al meer dan 40 jaar.

Sponsors krijgen de mogelijkheid voor een relatief laag bedrag op de voorpagina van de website gallery met banner en doorlink naar eigen site te worden genoemd, een advertentie te krijgen in het clubblad 'De Ronding' en permanente vermelding in de nieuwsbrieven. Tevens kunnen met sponsors specifieke afspraken worden gemaakt, zoals bijvoorbeeld sponsoring van clubkleding.

Daarnaast wordt sponsors de mogelijkheid gevraagd om onze activiteiten mogelijk te maken. De activiteiten die zoal gesponsord worden zijn onder meer het Schoolschaatsen, Skeelertochten, Kampioenswedstrijden en SSV EEMland (familie) activieteiten en clinics.

Sponsors van SSV Eemland zijn direct te zien op deze site in de gallery en op de uitingen tijdens onze activiteiten.
Wilt u adverteren, sponsoren of meer informatie, stuurt u dan s.v.p. een mail naar penningmeester Bert van Dijk (Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.).